Nojesguiden

Nojesguiden.fi viihdearvostelut saman katon alle

Nöjesguiden -internetsivusto on yksi länsinaapurimme Ruotsin suosituimmista sivustoista. Sivustolla käsitellään muun muassa musiikkia, elokuvia, televisiota, pelejä, kirjoja ja klubeja. Nöjesguiden on saavuttanut suuren suosion ja sieltä löytyvät myös blogeja, artikkeleita, podcasteja sekä netti-TV-lähetyksiä.

Tämän Nojesguiden.fi -sivuston tarkoituksena on tuoda sama tänne meille Suomeen, luoda meille suomalaisille paikka, jossa pääsemme käsiksi kaikkeen. Onhan Suomessakin sivustoja, joissa arvostellaan elokuvia, televisiosarjoja ja kirjoja. Meilläkin on blogeja ja netti-TV-lähetyksiä. Ikävä kyllä vielä meillä ei ole olemassa yhtä sivustoa, josta löytyy kaikki niin sanotusti saman katon alta.

Haluamme, että kaikki arviot niin kirjoista, klubeista kuin elokuvista löytyvät yhdestä paikasta. Eikö olisikin hienoa, jos löytäisit jopa vanhojen televisiosarjojen arvostelut ja voisit tarkistaa mitkä elokuvat perustuvat tositarinaan? Voisit lukea kirja-arvosteluita, muotiuutiset sekä katsastaa tulevat keikat selaamatta monia eri sivustoja samanaikaisesti.

Toivomme todella, että Nojesguiden.fi on todella mitä Suomi tarvitsee. Nojesguiden.fi:n kirjoittajat pitävät huolen siitä, että saat sataprosenttisesti varmaa tietoa ja parhaimmat arvioinnit.

Sivustolta tulet löytämään tarkat tiedot esimerkiksi elokuvista: elokuvan juoni, näyttelijät ja tekijät. Pääset myös antamaan oman arviosi elokuvasta sen nähtyäsi ja voit siten jakaa näkemyksesi muiden käyttäjien kanssa. Sivustollamme haluamme myös kerätä tietoja ja arvosteluja kaikista suomalaisista televisiosarjoista, elokuvista ja kirjoista. Suomalaisia tuotoksia ei monilta kansainvälisiltä sivuilta löydy ollenkaan, mikä on todella harmillista.

Nojesguiden.fi tulee keräämään yhteen kaikkien eri genrejen elokuvat, kirjat ja sarjat. Monet sivustot tarjoavat arvosteluja vain esimerkiksi kauhuelokuvista ja ottavat yksinkohtaisemmin kantaa siihen mikä elokuva on ollut pelottavin. Tämä sivusto ei halua syrjiä mitään tyylilajeja, vaan halua koota mahdollisimman kattavan ja monipuolisen kokoelman kaikkea.

Nojesguiden.fi:ssä pääset myös lukemaan viimeisimmät arvioinnit ja selaamaan uutiset sinua kiinnostavista elokuvista, kirjoista tai jopa muodista.

Kiinnostaisiko sinua sivusto, joka toisi kaiken yhteen ja helpottaisi tiedon ja arvostelujen löytämistä? Mitä sivustoja sinä itse käytät kaiken edellä mainitun löytämiseen? Ruotsissa sivusto on viihdeuutisten ykkönen ja sitä käytetään erittäin ahkerasti. Onkohan jo tullut aika, että Suomeenkin saataisiin yhtä toimiva kokonaisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *