Elokuva arviot

Elokuva arviot

Nöjesguiden Ruotsissa on kasvanut yhdeksi pohjoismaiden luetuimpiin viihde-arvostelu paikkoihin. Tällä hetkellä muut pohjoismaat ovat hiukan perässä näissä viihde arvostelu palstoissa.

Tällä hetkellä Suomessa tehdään todella paljon kotimaisia elokuvia. Näistä elokuvista yleensä trailerit ilmestyvät nettiin, mutta suoranaiset arvostelut on luettavissa vain harvoissa paikoissa. Näissä arvosteluissa käytetään yleensä vain yhden ihmisen mielipidettä.

Tämän takia olemme halunneet lisätä tämän sivun nettiin jotta suomalaiset voivat helposti tulla tänne kommentoimaan jotain elokuvaa tai antamaan muita viihde-arvosteluja. Oli kyse sitten kotimaisesta tai ulkomaalaisesta elokuvasta, tänne olet aina tervetullut kirjoittamaan arviosi. Yksi tämän talven suosituimmista elokuvista on ollut 21 tapaa pilata avioliitto. ’

Tällä hetkellä suomessa on käyty katsomassa kyseistä elokuvaa todella tiiviisti, joka on todella hienoa. Kotimaiset elokuvat ovat muutenkin hyvällä mallilla.

Tällä hetkellä on tulossa myös toinen todella kiinnostava suomalainen elokuva. Tämän uuden elokuvan nimi on kasipallo. Emme ole vielä ehtineet käydä katsomassa kyseistä elokuvaa, mutta heti kun se on nähty, tulemme kirjoittamaan siitä tänne. Jos olet jo ehtinyt käydä katsomassa jonkun näistä mahtavista suomalaisista elokuvista, älä epäröi kirjoittaa oma arviosi elokuvasta tänne! Uusia suomalaisia elokuvia on myös tulossa ensi vuonna.

Tällä hetkellä tehdään myös uusia tv-sarja niin ulkomailla kuten myös kotoisassa koti suomessa! Jos sinulla on joku arvio kirjoittaa jostain uudesta sarjasta, oli se sitten ulkomaalainen tai kotimainen, kirjoita siitä tänne! Jos sinulla on jotain palautusehdotuksia tai haluat antaa meille jotain palautetta, ota meihin yhteyttä!

Hyvää pääsiäistä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *