Hollywood näyttelijät ja Renny Harlin

Hollywood näyttelijät ja Renny Harlin

Tällä hetkellä elokuva-arviot ja niiden arvostelut ovat todella suosittuja internetissä. Tällä hetkellä meidän länsi naapuri Ruotsi on todella edellä kävijä jos vertaa Suomeen ja netti-arvosteluihin ja ennen kaikkea elokuva alalla.

Yksi syy on varmasti myös se, että ruotsilla on monen monta todellista Hollywood tähteä jotka näkyvät todella tiivisti uusissa elokuvissa valkokankaalla. Suomella ei oikeastaan ole yhtään varsinaista Hollywood tähteä tällä hetkellä. Samuli Edelman on tietysti yksi harvoista suomalaisista jotka ovat saaneet esiintyä jossain tunnetussa Hollywood elokuvassa varsin suurella roolilla. Suomalaisilla on todella vaikea aksentti, ja tämän takia Hollywood ei palkkaa suomalaisia näyttelijöitä samalla tavalla kuin ruotsalaisia.

Yksi todella tunnettu henkilö meillä kuitenkin on Hollywoodissa, hän on elokuva-ohjaaja suomesta. Arvaatte varmasti kenestä puhun? Hän on ohjannut mm. elokuvat Cliffhanger ja The Long Kiss Goodnight. Kyllä, hän on Renny Harlin. Hänen piti ohjata myös suomalainen elokuva nimeltä Mannerheim. Valitettavasti Mannerheimin kuvaukset kuitenkin päättyivät kesken, koska juuri silloin iski pankkikriisi ja elokuvan rahoitus jäi todella vajaaksi. Renny Harlin on tämän jälkeen ohjannut uusia elokuvia Hollywoodissa.

Yksi hänen uusimmista elokuvista on elokuva jossa ammattipainija John Cena esittelee pääroolia. Saa nähdä, mikä tulee olemaan hänen seuraava elokuva ja minkälaisen suosion tämä tulee saavuttamaan. Toivottavasti elokuvia tulee enemmän!

Renny Harlin muistetaan myös yhdestä kaikkien aikojen floppi elokuvasta jonka hän ohjasi. Elokuvan nimi oli kurkunleikkaajien saari. Tämä elokuva oli kyllä suoraan sanottua aika surkea.Mutta Renny on tehnyt myös paljon hyviä elokuvia. Renny muistetaan myös siitä, että hän on ohjannut yhden Die Hard elokuvista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *