NetFlix

Yksi uudenlainen paikka jossa voit käydä katsomassa TV-sarjoja ja elokuvia todella halvalla on NetFlix. Tämä palvelu on käytössäsi kun käytät esim. xbox-360 konsolia ja lataat siihen vain lisäohjelman.

NetFlix ohjelmassa on tarjolla kaikenlaisia erilaisia elokuvia ja TV-sarjoja. Kategorioita on todella monia, on komedia elokuvia ja sarjoja, toiminta-, draama-, kauhu- kuin sitten monia monia muita TV-sarjoja ja elokuvia. Tällä hetkellä tarjonnassa on ainoastaan elokuvia ja TV-sarjoja joita on näytetty televisiossa aina markkina-alueen mukaan. Jos olet suomalainen asiakas, näytetään sinulle vain elokuvia ja sarjoja joita on näytetty tv:ssä suomessa.

Jos olet taas amerikkalainen asiakas, näet kaikki elokuvat ja sarjat jotka ovat näkyneet amerikan tv:ssä. Yhtäkään ensi-iltaa et tule näkemään NetFlix ohjelman kautta. NetFlix on todella halpa, helppo käyttöinen ja mukava tapa nähdä elokuvia ja TV-sarjoja. Tällä hetkellä todella monet käyttävät kyseistä ohjelmaa ja tämä on kasvattanut suosiotaan roimasti viimeisten kuukausien aikana.

NetFlix ei maksa kovinkaan paljoa tosiaan, tämä maksaa vain noin 10 € kuukaudessa. Eli todella halvasta palvelusta on kyse. Jos miettii sitä, että kuinka paljon maksaa vuokrata jo elokuva, tämä palvelu maksaa itsensä sisään todella nopeasti.

Itse on käyttänyt NetFlix ohjelmaa, jotta voin katsoa TV-sarjoja kuten Helppo elämä ja monia muita. Voit myös katsoa kaikki tarjolla olevat TV-sarjat ja elokuvat NetFlix palvelun kotisivuilta. Käy katsomassa jos sinulle löytyisi sopivia ja mielenkiitoisia sarjoja ja elokuvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *