TV-sarjat ja animaatiot

TV-sarjat ja animaatiot

TV-sarjoja on tällä hetkellä tulossa todella paljon. Todella suosittuja TV-sarjoja on tällä hetkellä todella monia. Monet varmasti muistavat huippusuositun TV-sarjan nimeltä Prison Break, suomenkielellä Pako.

Tämä oli yksi maailman suosituimmista TV-sarjoista, joka myös näkyi suomalaisella MTV3 kanavalla. Huippu suosittu pako sarja jatkui monien vuosien ajan ja siitä tehtiin monen monta tuontantokautta. Suomessa on nähty myös muita kaikenlaisia huippu sarjoja.

Yksi ehkä muistetuimmista sarjoista on todella huippu suosioon noussut Lost TV-sarja. Kyseisessä Lost sarjassa koko tarina alkaa sillä, että lentokone syöksyy mereen lähelle autiota saarta. He yrittävät siinä sitten selvitä. Kukaan ei tiedä mitä siinä on oikein tapahtunut. Siitä lähtee tarina liikkeelle.

Yksi todella mielenkiintoinen ja ehkä jopa unohdettukin TV-sarja on Harpers Island. Tämä kauhu-jännäri TV-sarja oli mielestäni yksi parhaimpia TV-sarjoja, joitan TV:ssä on näytetty. Olin todella yllättynyt, kun sarjaa ei jatkettu. Harpers Island TV-sarja jäi vain yhden tuotantokauden pituiseksi.

Myös Friends TV-sarja on ollut todella suosittu Suomen televisiossa. Tässä huippu suositussa sarjassa näyttelevät Matthew Perry, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston ja monia muita huippu näytteliöitä. Friends sarjaa on tuotettu jo monien vuosien ajan. Tuotantokausia Friends sarjassa tehtiin yhteensä 10 kappaletta.

Animaatiot ovat myös todella suosittuja. Elokuvat kuten Ice Age ja Ice Age 2, ovat olleet todella suosittuja myös suomessa. Suomalaiset todella pitävät animaatioista ja animaatio elokuvista. Tämä kysyinen Ice Age elokuva oli myös todella suosittu monessa muussa maassa. Animaatiota käytetään myös monissa casinopeleissä.

Seuraava artikkeli tulee koskemaan videopeli ja video-automaatti pelejä ja myös kolikkopeleistä. Näissä peleissä käytetään todella usein jotain animaatio hahmoja tai vastaavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *