Bachelor Suomi

bachelor-suomi

Bachelor Suomi on Nelosella nähtävä tosi-tv-ohjelma, joka on koukuttavan jännittävä. Tämä draamantäyteinen sarja on saanut lukuisat suomalaiset seuraamaan jännittäviä käänteitä, joita on mahdotonta ennakoida. Toinen tuotantokausi on tällä hetkellä tulossa loppuun, mutta lopullisten ratkaisujen spekulointi on tällä hetkellä kuumimmillaan. Ensimmäisen kauden lopputulos osoitti, kuinka tilanteet voivat muuttua.

Ohjelman ideologia

Bachelor Suomi noudattaa amerikkalaisesta versiosta tuttua kaavaa, jossa komea sinkkumies etsii 20 naisen joukosta unelmiensa kumppania. Ensimmäinen vaihe nähdään perinteisesti Mäntsälän Hirvihaaran kartanossa, jossa poikamies valitsee upeiden naisten joukosta suosikkinsa jatkoon. Kun ensimmäisillä treffeillä valitut kaunottaret ovat selvillä, suuntaa koko poppoo kohti romanttista kohdetta ulkomailla. Sekä ensimmäinen että toinen kausi on kuvattu Etelä-Afrikan henkeäsalpaavissa olosuhteissa.

Bachelor käy kandidaattien kanssa niin yksilö- kuin ryhmätreffeillä selvittämässä, kuka olisi parhaiten hänelle soveltuva kumppani. Jokainen ohjelma päättyy dramaattiseen ruususeremoniaan, jossa yksi tai useampi henkilö lähtee takaisin kotimatkalle. Tämä päätös perustuu puhtaasti siihen, kuka on poikamiehelle sopiva ehdokas ja kuka ei. He, jotka pääsevät jatkoon, saavat punaisen ruusun. Naisille annetaan myös mahdollisuus kieltäytyä tästä kunniasta, jos he eivät halua enää jatkaa matkaa yhdessä tämän päähenkilön kanssa.

Karismaattiset poikamiehet sulattavat sydämet

Toisen kauden päätähtenä nähdään rauhallinen Tuomas, jonka urheilullinen olemus on hurmannut naiset heti ensimmäisestä hetkestä alkaen. 30-vuotias herrasmies etsii elämänsä naista, jonka kanssa hän voi perustaa perheen ja vakiintua loppuelämäkseen.

Tuomas on hyvinkin erilainen kuin ensimmäisen kauden poikamiehenä nähty Juha Rouvinen, joka oli huomattavasti räiskyvämpi persoona. Kahden lapsen isä toimi mainostoimiston johtoportaassa. Hän ei kuitenkaan löytänyt ohjelmasta todellista rakkautta, sillä parisuhde formaatin voittaneen Sadun kanssa päätyi nopeasti eroon. Tämä naisten sydämet sulattanut herrasmies seurustelee nykyään menestyksekkäänä yrittäjänä tunnetun Jutta Gustafsbergin kanssa, ja he ovatkin yhdessä perustaneet mindfulness-teeman ympärille rakennetun keskuksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *