Katso elokuvia netissä

Nykyään lähes jokainen ihminen, etenkin nuoret, käyttävät jotakin netin suoratoistopalvelua, elokuvien katselemiseen. Saatavilla on kymmeniä erilaisia palveluita, joista suosituin on ehdottomasti Netflix. Muita palveluita ovat esimerkiksi HBO Nordic, Amazon Prime, sekä Viaplay. Kaikista näistä palveluista, löytyy satoja erilaisia tv-sarjoja, ja elokuvia. Mikäli siis kaipaat uutta katseltavaa, tilaa jokin suoratoistopalvelu! Useissa niistä on saatavilla yhden kuukauden mittainen kokeilujakso, jonka aikana saa käyttää palvelua ilmaiseksi. Jos et kuitenkaan halua jatkaa tilausta, muista peruuttaa se, tai tililtäsi tullaan veloittamaan joka kuukausi tietty summa, jonka palvelu maksaa. Myös monet musiikkipalvelut, kuten Spotify, toimii samalla periaatteella.

Esimerkiksi Netflixissä, on saatavilla satoja erilaisia nimikkeitä eri tyylilajeista, kuten dokumentteja, komedioita, trillereitä, ja niin edespäin. Voit aina löytää uutta katseltavaa, ja sen takaa sivuston päivitys. Joka kuukausi tulee lisää katsottavaa, ja sisältö vaihtuu tasaisin väliajoin.

Minä olen löytänyt Netflixistä vaikka kuinka paljon uutta katseltavaa, kuten loistavia tv-sarjoja, ja elokuvia, joita en ole koskaan nähnyt, mutta aina halunnut katsoa! Suosikkejani sarjoista, ovat komediasarjat, ja elokuvista dokumentit, sekä klassikot, joita on molempia saatavilla Netflixissä, laaja valikoima. Mikään ei ole mukavampaa katseltavaa iltaisin, kuin hyvin tehty dokumentti, mielenkiintoisesta aiheesta. Nähtäväksi jää, minkä itse valitsen tänä iltana. Suosittelen lämpimästi muillekin, että tänä viikonloppuna tutustutte tarjontaan, ja jätätte leffaliput ostamatta! Etenkin Suomessa, elokuvaliput ovat niin kalliita, että kahden lipun hinnalla, maksaa jo muutaman kuukauden Netflix-tilauksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *