Viettelysten saari

Viettelysten saari on tositelevisiosarja, joka on peräisin Yhdysvalloista. Viettelysten saaresta on myös suomalainen versio Temptation Island Suomi, jota on tehty jo kolme tuotantokautta.

Ohjelman tarkoituksena on, että ohjelmaan osallistuvat pariskunnat viedään paratiisisaarelle kolmeksi viikoksi ja heidät erotetaan toisistaan. Yleensä pariskuntia on ohjelmassa neljä kappaletta. Parisuhteessa olevien miesten saarella on odottamassa liuta kauniimpia ja kauniimpia sinkkunaisia sekä myös parisuhteessa olevien naisten saarella on odottamassa toinen toistaan komeampia sinkkumiehiä. Sinkkujen tarkoituksena on vietellä parisuhteessa olevia henkilöitä ja myös heillä on kilpailu siitä, kuka pysyy kisassa pisimpään.

Jakson alussa varatut saavat yleensä äänestää, kuka on liian houkuttelevan näköinen ja henkilö saatetaan poistaa saarelta. Pariskunnat voivat myös estää puolisonsa treffit joidenkin sinkkujen kanssa. Varatut miehet ja naiset kokoontuvat aina aika ajoin iltanuotiolle, jossa heille näytetään videoita siitä, mitä puoliso on toisella saarella tehnyt. Varatut saavat aina vuorollaan valita haluaako hän katsoa toisen videota tai ei. Jos videota ei katso, ei puolisokaan voi katsoa videota. Tämä voi herättää epäilyjä siitä, onko puolisolla jotain salattavaa.

Ohjelman tarkoituksena on siis selvittää parisuhteen todellinen laatu ja kestääkö se saarella olevia houkutuksia. Varatut käyvät treffeillä sinkkujen kanssa ja puitteet ovat mitä mainioimmat. Resortilla järjestetään usein viinan huuruisia bileitä ja resortin yhteydessä on myös uima-allas, jonka ympärillä saadaan usein järjestettyä riehakkaitakin bileitä.

Viimeisenä iltana kilpailijoille järjestetään treffit, jotka ovat 24 h tuntia kestävät. Tällöin varattu saa valita haluamansa sinkun treffeille ja yleensä heidän välit ovat matkalla jo jollain tasolla lämmenneet. Tämä on viimeinen ja samalla suurin houkutus, mitä saarella voi olla. Puitteet ovat järjestetty siten, että ne ovat mahdollisimman romanttiset. Heille tarjoillaan upea illallinen ja viiniä, sänky on koristeltu ruusunlehdillä ja usein myös sviitistä löytyy poreamme tai uima-allas, jossa välit voivat kuumentua.

Ohjelman lopuksi pariskunnat tapaavat toisensa ja pääsevät keskustelemaan kasvotusten siitä, mitä on tapahtunut, miksi ja jatkaako pariskunta matkaa yhdessä vai erikseen. Viimeisessä tapaamisessa nähdään kestikö suhde houkutuksen vai ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *